Autos Locos Petrer 2018

VIII Campionat d’Autos Locos
«Vila de Petrer»

Ja tenim preparades les bases i condicions definitives amb tota la informació necessària per elaborar el vostre cotxe i participar en la carrera més divertida, assegurant la seguretat dels corredors i la diversió de tots els assistents!

Podeu trobar les bases amb tota la informació en el següent enllaç

 

Si encara no vos heu pre-inscrit, només heu d’emplenar el següent formulari .

Si ja vos vau pre-inscriure, vos hem enviat un e-mail(reviseu el Spam)!
Si no l’heu rebut, envieu-nos un correu a hola@kaskaruja.org confirmant-nos la vostra inscripció abans del 27 de juliol!

El dimecres 1 d’agost tindrà lloc una reunió on heu d’entregar tota la documentació necessària i on vos informarem de com va a funcionar tot, a més de resoldre qualsevol dubte que tingueu.

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu aclarir alguna cosa podeu contactar-nos a travès del nostre e-mail o via xarxes socials. 😉


¡Por fin tenemos preparadas las bases y condiciones definitivas con toda la información necesaria para elaborar vuestro coche y participar en la carrera más divertida, asegurando la seguridad de los corredores y la diversión de todos los asistentes!

Podéis encontrar las bases con toda la información en el siguiente enlace

 

Si aún no hos habéis preinscrito, solo tenéis que rellenar el seguiente formulario cuanto antes.

Si ya os habiaís preinscrito, os hemos enviado un e-mail(revisad el Spam)!
Si no lo habéis recibido, enviadnos un correo a hola@kaskaruja.org confirmándonos vuestra inscripción antes del 27 de julio!

El miércoles 1 de agosto tendrá lugar una reunión donde tendréis que entregar toda la documentación necesaria y donde os informaremos de cómo va a funcionar todo, además de resolver cualquier duda que podáis tener.

Si tenéis cualqueir duda o necesitáis aclarar alguna cosa, podéis contactarnos a través de nuestro e-mail o vía redes sociales 😉